Μήνυμα 3 προέδρων της ΕΣΗΕΜ-Θ για τις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ

Τρεις πρόεδροι της ΕΣΗΕΜ-Θ, δυο πρώην, ο Αντώνης Κούρτης και ο Μάκης Βοϊτσίδης και ο σημερινός πρόεδρος Νίκος Καρράς, ενώνουν τη φωνή τους προτρέποντας τους βορειοελλαδίτες εργαζόμενους στα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα μέλη της Ένωσης να μετάσχουν ενεργά στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ που ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου,  στις 7 το απόγευμα. Γράφουν οι τρεις πρόεδροι:

Συνάδελφοι,

Για τον δημοσιογραφικό κόσμο ο ΕΔΟΕΑΠ συμβολίζει το συμβόλαιο γενεών. Είναι η  κληρονομιά που μας άφησαν οι προηγούμενες γενιές και οφείλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες. Αλλά η ύπαρξή του ΕΔΟΕΑΠ δεν είναι δεδομένη. Ούτε καν η ευρωστία του. Μόλις χθες ήταν που ο Ασφαλιστικός μας Οργανισμός είχε αναστείλει την καταβολή του εφάπαξ και των επικουρικών συντάξεων, ευρισκόμενος στο χείλος της κατάρρευσης. Ο ΕΔΟΕΑΠ σώθηκε επειδή στις Ενώσεις που τον συναποτελούσαν επικράτησε ορθολογισμός, όχι το καταστροφικό «όχι για το όχι». Αυτή την ρεαλιστική και υπεύθυνη επιλογή των διοικητικών συμβουλίων επικύρωσαν οι συνάδελφοι, υπερψηφίζοντας το καταστατικό στη νέα του μορφή.

Έχοντας διατελέσει πρόεδροι της ΕΣΗΕΜ-Θ, γνωρίζουμε τι σημαίνει να διαχειρίζεσαι πραγματικά προβλήματα στον πραγματικό κόσμο. Γι΄  αυτό, αισθανόμαστε την υποχρέωση να επισημάνουμε ότι η Ένωσή μας πρέπει να είναι παρούσα τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο και στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Αυτό θα της επιτρέψει να έχει λόγο στη διαμόρφωση των επιλογών και ζώσα παρουσία στην καθημερινότητά του ΕΔΟΕΑΠ, όπως είχε στην προηγούμενη θητεία με τον αγαπημένο μας φίλο, Παναγιώτη Νεστορίδη. Ο Τάσος Φωκιανίδης και ο Άγγελος Μοσχούλας που η «Δημοσιογραφική Ενότητα – Προοπτική» προτείνει, διαθέτουν κύρος και χαίρουν εκτιμήσεως στο σύνολο του εκλογικού σώματος. Ωστόσο, είναι προφανές ότι τα αριθμητικά μεγέθη είναι άνισα και η εκλογή τους – άρα και η εκπροσώπησή μας –   απαιτεί την όσο το δυνατόν υψηλότερη συμμετοχή των μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ στις εκλογές.

Για να στηρίξουν όχι μόνο τα δυο μέλη μας Τ. Φωκιανίδη και Αγγ. Μοσχούλα  ή και τον Θεσσαλονικέα  Σίμο Καταϊφτσή, στενό συνεργάτη του Παναγιώτη Νεστορίδη, αλλά ολόκληρη την ομάδα με την οποία είχε συστρατευθεί ο Παναγιώτης. Την ομάδα που διοίκησε τον ΕΔΟΕΑΠ τα τρία τελευταία χρόνια. Μια Διοίκηση που κέρδισε μάχες αλλά όχι ακόμη τον πόλεμο και που είναι βέβαιον ότι θα κάνει τον Οργανισμό ακόμη καλύτερο, εάν της δώσουμε την απαραίτητη πλειοψηφία.

Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να ψηφιστούν:

 

Για το ΔΣ  (μέχρι και 10 σταυρούς):

ΓΥΠΑΚΗ Αγγελική, Δημοσιογράφος, β΄ Αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΣΗΕΑ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ Κυριάκος, Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

ΚΑΠΑΚΟΣ Σταύρος, Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ, Πρόεδρος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

ΚΟΥΜΠΙΑΣ Δημήτρης, Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ, Γενικός Γραμματέας ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

ΚΑΤΑΪΦΤΣΗΣ Σίμος (Μάκης), Οικονομολόγος, μέλος ΕΠΗΕΘ

ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ Νίκος, Μηχανικός ΕΡΤ, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

ΜΠΕΡΕΔΗΜΑΣ Θέμης, Δημοσιογράφος, Πρόεδρος ΔΣ ΕΣΠΗΤ

ΣΑΜΑΡΑΣ Παναγιώτης (Πάνος), Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ, αθλητικός συντάκτης ΕΡΤ

ΤΑΤΣΗΣ Βαγγέλης, Οικονομολόγος, μέλος ΕΠΗΕΑ, Ταμίας ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

ΦΩΚΙΑΝΙΔΗΣ Αναστάσιος (Τάσος), Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΜΘ, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΟΕΣΥ

 

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή (μέχρι 5 σταυρούς), είναι:

ΑΞΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΠΕΛΑΓΙΑ

ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΟΣΧΟΥΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΠΕΝΤΑΡΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

Share