Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ για την εμπιστοσύνη

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Ενημέρωσης, που με την μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ, μας έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο της επιτυχημένης Διοίκησης του 2018. Μιας Διοίκησης ευρύτατης αποδοχής, όπως απέδειξε το εκλογικό αποτέλεσμα.

Συναισθανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης μας να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που αναλάβαμε, μερικές από τις οποίες είχαν μείνει πίσω εξαιτίας της αμετροεπούς συμπεριφοράς ορισμένων μελών, του προηγούμενου ΔΣ, που μπλόκαραν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ.

Όλα όσα δεσμευτήκαμε να πραγματοποιήσουμε, θα γίνουν πράξη. Ο ΕΔΟΕΑΠ, το κοινό μας σπίτι, που κάνει πλούσιο έργο μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, θα είναι πάντοτε πρότυπο, τόσο για τους ασφαλισμένους του όσο και για την ελληνική κοινωνία.

Δεσμευόμαστε ότι η πρώτη απόφαση του νέου ΔΣ που συγκροτήθηκε σήμερα, θα είναι η συνέχιση της κάλυψης της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ανέργων μας με εισοδηματικά κριτήρια. Κανείς δεν θα μείνει μόνος μέσα στην πανδημία. Δεσμευτήκαμε να ενώνουμε τους ανθρώπους της ενημέρωσης. Ό,τι δεσμευτήκαμε θα γίνει πράξη.

 

Τον ΕΔΟΕΑΠ και τα μάτια μας!

 

Σταύρος ΚΑΠΑΚΟΣ

Αγγελική ΓΥΠΑΚΗ

Κυριάκος ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ

Δημήτρης ΚΟΥΜΠΙΑΣ

Σίμος ΚΑΤΑΪΦΤΣΗΣ

Νίκος ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ

Θέμης ΜΠΕΡΕΔΗΜΑΣ

Πάνος ΣΑΜΑΡΑΣ

Βαγγέλης ΤΑΤΣΗΣ

Τάσος ΦΩΚΙΑΝΙΔΗΣ