Συντάσσομαι στον κοινό αγώνα για έναν ΕΔΟΕΑΠ ακόμη καλύτερο

Άρθρο του ΚΑΤΑΪΦΤΣΗ ΣΙΜΟΥ (ΜΑΚΗ), μέλους ΕΠΗΕΘ, Οικονομολόγου, πρώην μέλους ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.

Το 2017 ο οργανισμός πέρασε δύσκολες μέρες.
Με τη βοήθεια, όμως, των τεσσάρων ιδρυτικών ενώσεων και την αγωνιστική κινητοποίηση των ασφαλισμένων κατόρθωσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να περάσει στην επόμενη μέρα.
Από την πρώτη μέρα της ψήφισης του νόμου που αφορούσε τον ΕΔΟΕΑΠ και την θεσμοθέτηση του 2% επί του τζίρου, είχα προβλέψει ότι ο οργανισμός από τον πρώτο χρόνο θα περνούσε σε κερδοφορία, χωρίς να χρειασθεί να υποβαθμισθούν οι υπηρεσίες του.
Αυτό είναι ορατό από την απολογιστική ομιλία του προέδρου ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΠΑΚΟΥ και του ταμία ΤΑΤΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ στη γενική συνέλευση.
Αποφάσισα να βοηθήσω και εγώ, με την εμπειρία που απέκτησα σαν μέλος στα διοικητικά συμβούλια όλα αυτά τα χρόνια, στην προσπάθεια που κάνει το προεδρείο του απερχόμενου ΔΣ και συντάσσομαι στον κοινό αγώνα για έναν ΕΔΟΕΑΠ ακόμη καλύτερο.
Με υπηρεσίες πολύ καλύτερες από αυτές που ήδη παρέχονται, με κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο.
Το όραμά μας είναι να προσπαθούμε για ακόμη καλύτερες υπηρεσίες για καλύτερες επικουρικές συντάξεις και εφ άπαξ και βέβαια -το κυριότερο- να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους εργαζόμενους στην επαφή τους με τον οργανισμό.
Να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους πιο αδύναμους συναδέλφους (που ας μη γελιόμαστε υπάρχουν και στον κλάδο μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποδεκατίστηκε).
Συντάσομαι και εγώ με: 

ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΠΑΚΟ

ΓΥΠΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟ ΚΥΡΙΑΚΟ

ΚΟΥΜΠΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟ

ΜΠΕΡΕΔΗΜΑ ΘΕΜΗ

ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΤΑΤΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ

ΦΩΚΙΑΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ

Share